Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde specialisten in Telecom, Energie en High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten.

Wij gaan voor het allerbeste. Dat begint met het koppelen van de juiste specialisten aan de juiste opdrachtgevers. Als we die perfecte match hebben gevonden, doen we er alles aan om onze specialisten uit te laten blinken. Dit doen we door hen voortdurend te inspireren en uit te dagen hun persoonlijke doelen en ambities waar te maken.

Vrijheid bindt onze mensen en opdrachtgevers. De vrijheid om mee te bewegen met veranderende ambities, om te groeien in een markt die continu nieuwe uitdagingen biedt, om je steeds weer te ontwikkelen. Want alleen dan kun je het beste in jezelf naar boven halen.

Als je via ons ergens aan de slag gaat, werk je voor de opdrachtgever, maar ben je ook onderdeel van Team Decom. Wij bieden een energieke omgeving, flexibiliteit en fantastische collega’s. Zo bereiken we samen het hoogst haalbare.

Als we die perfecte match hebben gevonden, doen we er alles aan om onze specialisten uit te laten blinken.

Als je het naar je zin hebt, dan presteer je beter. Daarom investeren wij in de onbeperkte gezelligheid die bij een leuke baan hoort. Een paar keer per jaar komen onze gedetacheerden samen voor een uitgebreide lunch en een leuke middag. Werk voor ons en bevind je in goed gezelschap.

Vacature Header Team Decom Recruitment Telecom Elektro Machinebouw High-Tech

Wij zijn groot geworden in de acquisitie en aanleg van (mobiele) infrastructuren voor operators. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende recruiter in de hele technologiesector. Wij laten onze specialisten en opdrachtgevers uitblinken in hun vakgebied.

Company Profile

Directeur Daan van Mosseveld vertelt over het begin van Decom en de uitdagingen in ‪Telecom‬ ‪Recruitment‬. “Ik begon toen ik 21 was als eerste werknemer van Decom.”

Onze medewerkers

Certificering

NEN 4400-1

Decom is volgens de NEN 4400-1 norm gecertificeerd met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van het NEN 4400-1 certificaat is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

 

VRO Logo

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Onze medewerkers houden zich aan de voorschriften voor veiligheid en gezondheid en Decom is VCU gecertificeerd.

 

VCU Logo

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Vergroot kaart