Decom People bemiddelt naar een vaste baan bij toonaangevende opdrachtgevers. Van administratieve tot technische professionals, van magazijnmedewerkers tot managers. Rechtstreeks in dienst of via detachering.

Hoog tijd om goed nieuws met jullie te delen: Decom People breidt uit met de lancering van Decom Office People, naast het label Decom Technology People. Onder dit nieuwe label blijven we natuurlijk doen waar we goed in zijn – detachering en werving & selectie. Wel trekken we het breder dan technology en zetten we onze bewezen deskundigheid in voor het vinden van getalenteerde office professionals.

Lees de volledige aankondiging hier:

Waarom aan de slag via Decom?

  • Zekerheid: Via detachering naar een vaste baan, of direct in dienst bij de opdrachtgever.
  • Advies: Ons eerste gesprek is laagdrempelig en geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact op. We geven je altijd een eerlijk en gedegen advies over de kansen, arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: Vaak kunnen wij een hoger netto loon realiseren, keuze voor een leaseauto geven of ADV dagen in geld omzetten.
  • Vooruitzicht: Door de sterke relaties met onze opdrachtgevers, is de kans groter om op gesprek te mogen. Wij zorgen er ook voor dat je zo goed voorbereid mogelijk op gesprek gaat en vertellen je alles over de functie en het bedrijf.
  • Sparringpartner: Tijdens je loopbaan blijven we jou begeleiden en kun je altijd bij ons terecht als sparringpartner. Of het nou gaat over de opmaak van je cv of grotere vraagstukken.

Succesvol voor onze klanten in heel Nederland en daarbuiten

Onze kantoren zitten in Venray en Venlo, maar onze collega’s zijn actief voor onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Wist je dat we zelfs een track record hebben met werving uit meer dan 25 landen?

Onze medewerkers

Certificering

NEN 4400-1

Decom is volgens de NEN 4400-1 norm gecertificeerd met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van het NEN 4400-1 certificaat is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

 

VRO Logo

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Onze medewerkers houden zich aan de voorschriften voor veiligheid en gezondheid en Decom is VCU gecertificeerd.

 

VCU Logo

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart