Ben jij die Projectmanager die met zijn overtuigingskracht precies weet hoe je mensen kunt aansturen om een project kwalitatief te voltooien?

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde technologie specialisten in High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze banen, bijvoorbeeld als Senior Project Manager, Incident Manager of Delivery Manager 4G.

Wat moet je weten over Project Management vacatures?

 

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor projecten rondom de Telecom, Energie en Infrastructuur. Je vindt het leuk om met jouw kennis controle uit te voeren en mensen aan te sturen. Bij veel banen in het Projectmanagement ben je verantwoordelijk voor de tijdsplanning, de controle van opgeleverd werk en de budgetten van het project. Daarnaast ben je goed in communiceren en overtuigen en weet je hoe je mensen op verschillende niveaus moet aansturen.

De kwaliteiten van een Projectmanager

Vacature Recruiter

Het komt vaak voor dat er bij een vacature in het Project Management om specifieke ervaring wordt gevraagd. De meeste Projectmanagers hebben daarom ook specifieke werkervaring opgedaan. Bij de meeste vacatures wordt gevraagd naar een afgerond technische MBO of HBO opleiding. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat er gevraagd wordt naar specifieke certificaten of diploma’s.

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart