Ben jij die Accountmanager in de Telecom, Energie of Infrastructuur? En ben je toegewijd in het behalen van targets?

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde technologie specialisten in Telecom, Energie en High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze banen, bijvoorbeeld als Technisch Klantadviseur Networking, Account Manager Telecom Operators of Solution Sales Manager Telecom.

Wat moet je weten over Sales Vacatures?

 

Je bent goed in communiceren met klanten op verschillende niveaus. Daarbij ben je toegewijd in het behalen van (sales)targets en ben je klantgericht. Investeren in jezelf en jezelf beter maken vind je belangrijk. Je kunt klantbehoefte vertalen naar een passend technisch ontwerp en naar technische oplossingen. Wanneer je gesolliciteerd hebt op een vacature als Accountmanager, kun je je voorbereiden op een baan met veel verantwoordelijkheid. Je weet op een zelfstandige manier de verschillende markten aan te vliegen.

De kwaliteiten van een Accountmanager

Het komt vaak voor dat specifiek een aantal jaar ervaring bij een van onze sales vacatures gevraagd wordt. Daarnaast heb je ervaring in business-to-business sales en ben je bekwaam in technische oplossingen te vertalen in offertes. Afhankelijk van de functie kan ook een specifiek diploma of bepaalde kennis van belang zijn.

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart