Ben jij op zoek naar uitdagende infrastructuur banen? We hebben nieuwe vacatures!

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde specialisten in Telecom, Energie, Machinebouw en Installatietechniek. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze infrastructuur banen.

Wat moet je weten over infrastructuur banen?

Onder het domein infrastructuur (infra) vallen verschillende branches, waaronder verkeer, water (natte-infra) en utiliteits infrastructuur. Daarnaast kan het vakgebied ook raakvlakken hebben met telecom, energie en ict. Ook de ontwikkeling van Internet of Things (‘slimme’ apparaten, aangesloten op het internet) is van invloed. Wat al onze infrastractuur vacatures gemeen hebben, is dat het gaat om functies voor technisch specialisten. Je kunt de netwerken gaan aanleggen, bedenken of projecten managen.

De kwaliteiten van een infrastructuur professional

Het komt vaak voor dat specifieke kennis van systemen of kennis in een deelgebied bij een vacature gevraagd wordt. De meeste infrastructuur / infrastructure professionals hebben dan ook een technische MBO, HBO of WO opleiding afgerond, bijvoorbeeld engineering of civiele techniek. Het verschilt per functie of je veel indoor of outdoor werkt. Afhankelijk van de functie kan ook ervaring met software of kunnen certificaten van belang zijn. Voor andere functies is juist marktkennis of leidinggevende ervaring van belangrijk.

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart