Ben jij die uitvoerder met een oog voor details en weet jij projecten veilig en zorgvuldig te laten verlopen?

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde technologie specialisten in Telecom, Energie en High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze banen, bijvoorbeeld als Uitvoerder Elektra, Coax Engineer of Gas Engineer.

Wat moet je weten over Uitvoering vacatures?

Je vindt het leuk om met al je kennis en ervaring bij te dragen aan alle toekomstige ontwikkelingen in de telecom, infrastructuur of in de energie. Werken in een team is geen probleem en kunt daarnaast ook goed zelfstandig werk oppakken. Je bent een echte techneut die graag hard werkt en streeft naar het afronden van projecten. De verantwoordelijkheid van goede voorbereiding en uitvoering van complexe projecten ligt in jouw handen. Naast de uitvoering van de projecten ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve en controlerende taken hiervan.

De kwaliteiten van een Uitvoerder

Uitvoerder vacatures

Het komt vaak voor dat specifieke kennis of ervaring van systemen bij een vacature gevraagd wordt. De meeste Uitvoerders hebben dan ook een technische MBO of HBO opleiding afgerond. Voor een functie als Uitvoerder kan een bepaald specialisme een pre zijn. Afhankelijk van de functie kan ook ervaring met software of certificaten van belang zijn.

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart