Op zoek naar een baan in de telecom? We hebben nieuwe telecom vacatures!

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde specialisten in Telecom, Energie & High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze telecom banen, bijvoorbeeld als glasvezel engineer of projectleider.

Wat moet je weten over telecom banen?

 

Het vakgebied heeft raakvlakken met bouw, ICT en installatietechniek. De laatste jaren hebben er veel ontwikkelingen plaats gevonden, zowel in de vaste en de mobiele telecom. De gebruikte technologieën blijven zich snel doorontwikkelen, dus de meeste functies zijn vrij specialistisch. Afhankelijk van de functie ben je veel outdoor of juist indoor aan het werk.

De kwaliteiten van een telecom professional

Telecom vacatures

Het komt vaak voor dat specifieke kennis van systemen bij een vacature gevraagd wordt. De meeste telecom professionals hebben dan ook een technische MBO, HBO of WO opleiding afgerond. Voor een functie als engineer of monteur helpt het als je een bepaalde specialisme hebt, zoals glasvezel, koper of transmissie. Afhankelijk van de functie kan ook ervaring met software of certificaten van belang zijn, bijvoorbeeld op het gebied van radio planning, testing of KANVAS. Voor andere functies is juist marktkennis of roll-out ervaring van toegevoegde waarde.

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart