Werk jij graag hands-on aan technische systemen als Installation- of Field Engineer, bijvoorbeeld in mobiele telecom, energie of een datacenter omgeving? Bekijk dan onze Installation- of Field Engineer vacatures!

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde technologie specialisten in High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze banen, bijvoorbeeld als Coax Engineer, Field Engineer of Service Engineer.

Wat moet je weten over Installation- en Field Engineer vacatures?

 

Er zijn veel verschillende soorten banen die vallen onder de expertises Montage, Installatie en Field. Deze banen verschillen sterk qua werkzaamheden. Je kunt bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor de technische service en storingsoplossing binnen jouw domein. Het kan zijn dat je werkzaam bent in een datacenter omgeving en verantwoordelijk bent voor het aanleggen en programmeren van technische oplossingen. Wanneer je gesolliciteerd hebt op een vacature als Field Engineer in de mobiele telecom, kun je je voorbereiden op een baan waarbij je veel op pad bent om aanpassingen te doen aan telecom installaties.

De kwaliteiten van een Field Engineer

Field en installatie vacatures datacenter

Het komt vaak voor dat specifieke kennis van systemen bij een vacature gevraagd wordt. De meeste Montage, Installatie en Field professionals hebben dan ook een technische MBO of HBO opleiding afgerond. Voor een functie als engineer of monteur helpt het als je een bepaald specialisme hebt, zoals glasvezel, koper, energie of datacenters. Afhankelijk van de functie kan ook ervaring met software of kunnen certificaten van belang zijn.

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart