Heeft uw bedrijf behoefte aan gespecialiseerde telecom resources voor korte of langdurige projecten?

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde specialisten in Telecom, Energie en High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze detachering oplossingen in de telecom.

Wat moet je weten over telecom detachering?

Binnen elke business kennen we de golfbeweging van hoog- en laagconjunctuur. Op het ene moment wordt er vraag gecreëerd naar goede werknemers en op het andere moment moet de toch vaak moeilijke keuze gemaakt worden om vakmensen snel af te schakelen. Detachering biedt onze klanten deze vrijheid om hoog opgeleide, moeilijk vindbare technisch specialisten op projectbasis in te zetten.

Onze dienstverlening

Decom heeft met haar klanten een intieme lange termijn relatie. Vanuit dat perspectief kijken we samen naar de acute behoefte vanuit de organisatie van onze klant maar ook naar de middellange termijn behoefte.

Onze grote kracht is ons enorme, wereldwijde netwerk van telecom specialisten. Zo hebben we in Nederland onder andere het grootste LinkedIn-netwerk voor telecomprofessionals. We begrijpen als geen ander welke kennis en competenties deze nichemarkt vereist. Op basis van nauwe contacten met onze klanten vinden en overtuigen we steeds de juiste specialisten.

15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in de telecom branche, heeft Decom zich sterk gespecialiseerd. De afgelopen jaren hebben we ook grote stappen gezet in de professionalisering van onze recruitment- en HR organisatie, met als resultaat FD Gazellen Awards voor snel groeiende bedrijven in 2012, 2013 en 2014.

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart