Ben jij die Projectleider in de Telecom, Energie, Machinebouw of Installatietechniek?? En weet je projecten naar ’the next level’ te brengen?

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde technologie specialisten in Telecom, Energie en High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze banen, bijvoorbeeld als Teamleider Telecom, Bouwprojectleider IP/DWDM of Technisch Coördinator.

Wat moet je weten over Projectleider Vacatures?

 

Je bent verantwoordelijk voor een team en stuurt zowel interne als externe partijen aan. Je draagt er zorg voor dat projecten worden gepland, gecoördineerd, uitgevoerd en gecontroleerd. Processen laat je zo efficiënt mogelijk verlopen en je doet voorstellen voor verbeteringen. Daarnaast heb je een scherp analytisch vermogen en kun je goed overweg met rapportages en cijfers.

De kwaliteiten van een Projectleider

Projectleider vacatures

Het komt vaak voor dat specifieke kennis van systemen bij een vacature gevraagd wordt. De meeste project leidinggevende hebben dan ook een technische MBO of HBO opleiding afgerond. Voor een functie als projectleider beschik je over goede communicatieve vaardigheden. In sommige functies leid je een team, waarbij het belangrijk is dat je goed bent in het motiveren en coachen van medewerkers. Afhankelijk van de vacature kan ook ervaring in een vergelijkbare functie van belang zijn, bijvoorbeeld als Technisch Projectleider.

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart