Heeft uw bedrijf behoefte aan telecom specialisten voor korte of langdurige projecten?

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde specialisten in Telecom, Energie & High-Tech. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daar buiten. Lees hier meer over onze recruitment oplossingen in de telecom.

Wat moet je weten over telecom recruitment?

 

Decom heeft met haar klanten een intieme, lange termijn relatie. Vanuit dat perspectief kijken we samen naar de acute behoefte vanuit de organisatie van onze klant maar ook naar de middellange termijn behoefte. Onze grote kracht is ons enorme, wereldwijde netwerk van telecom specialisten. Zo hebben we in Nederland onder andere het grootste LinkedIn-netwerk voor telecomprofessionals. We begrijpen als geen ander welke kennis en competenties deze nichemarkt vereist. Op basis van nauwe contacten met onze klanten vinden en overtuigen we steeds de juiste specialisten.

Onze dienstverlening


Detachering
Het zoeken, werven en detacheren van specialisten voor tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Werving en Selectie
Het zoeken, werven en selecteren van medewerkers voor vaste posities bij onze opdrachtgevers.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)
Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van recruitment processen.

Young Talent Programs
Opleidingsprogramma’s waarbij jonge talenten worden geworven en opgeleid in onze specialismen.

15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in de telecom branche, heeft Decom zich sterk gespecialiseerd. De afgelopen jaren hebben we ook grote stappen gezet in de professionalisering van onze recruitment- en HR organisatie, met als resultaat FD Gazellen Awards voor snel groeiende bedrijven in 2012, 2013 en 2014.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Vergroot kaart