Wij ontzorgen onze klanten met Recruitment oplossingen op het gebied van Detachering, Werving en Selectie, Recruitment Process Outsourcing en Young Talent Programs.

Decom detacheert gekwalificeerde specialisten voor projecten op het gebied van Telecom, Energie en High-Tech. De projecten variëren in duur van enkele maanden tot enkele jaren. Onze grote  kracht is ons enorme, wereldwijde netwerk van specialisten. Zo hebben we in Nederland onder andere het grootste LinkedIn-netwerk voor telecomprofessionals. We begrijpen als geen ander welke kennis en competenties onze nichemarkten vereisen. Op basis van nauwe contacten met onze klanten vinden we steeds de juiste specialisten.

Recruitment Diensten

Detachering

Het zoeken, werven en detacheren van specialisten voor tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Werving en Selectie

Het zoeken, werven en selecteren van medewerkers voor vaste posities bij onze opdrachtgevers.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Het geheel of gedeeltelijk
uitbesteden van recruitment
processen.

Decom RPO: Recruitment Factory

Young Talent Programs

Opleidingsprogramma’s waarbij jonge talenten worden geworven en opgeleid in onze specialismen.

Certificering

NEN 4400-1

Decom is volgens de NEN 4400-1 norm gecertificeerd met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van het NEN 4400-1 certificaat is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

 

VRO Logo

 

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Onze medewerkers houden zich aan de voorschriften voor veiligheid en gezondheid en Decom is VCU gecertificeerd.

VCU Logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Vergroot kaart