Hoog tijd om het goede nieuws met jullie te delen: Decom Poeple breidt uit met de lancering van Decom Office People.

Decom People = Technology + Office

Onder dit nieuwe label blijven we natuurlijk doen waar we goed in zijn – detachering en werving & selectie. Wel trekken we het breder dan technology en zetten we onze bewezen deskundigheid in voor het vinden van getalenteerde office professionals.

Mijn Rol

Als commercieel manager ben ik actief betrokken bij de leiding van het nieuwe label. In een aansturende rol, maar zeker ook ‘op de vloer’, ‘in gesprek’ en met de spreekwoordelijke handen uit de mouwen in het werven van geschikte professionals voor onze opdrachtgevers.

Achtergrond van vertrouwde expertise

Decom Technology People blijft zich vanuit Venray richten op het leveren van technisch personeel in de sectoren telecom en energietechniek voor opdrachtgevers door het hele land. De laatste jaren vragen opdrachtgevers ons steeds vaker onze vertrouwde expertise te gebruiken voor het vinden van niet-technische professionals. Daarom maken we het officieel: Decom Office People ondersteunt vanaf nu ook in het vinden van de juiste kandidaten voor functies in de kantooromgeving.

“Met de V van Venlo”

Daarbij komt: met Decom Office People hebben we een kantoor Venlo. Deze stad ken ik als m’n broekzak. Mijn privéleven speelt zich grotendeels af in Venlo en we zijn op allerlei manieren persoonlijk betrokken met deze stad en de mensen hier. Ik zie er dan ook naar uit om die verbondenheid te combineren met zakelijke activiteiten.

Joop Decom Office People 2023 Profiel

Let’s get started

Administratieve ondersteuning, HR, Marketing & Sales, Finance of andere kantoorfuncties, het Decom Office People team staat klaar om de perfecte match te vinden. We zijn van start!

Nieuwsgierig naar meer details of een afspraak? Bel gewoon even naar 0654958147 drinken we een kop koffie, of schrijf naar j.allers@decompeople.nl.

Vers op het blog
Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart