Barry Möller heeft jaren een vast dienstverband gehad bij Decom. Zijn eerste functie was bouwprojectleider bij Ericsson. Jaren eerder had Barry al eens het balletje opgegooid bij Daan van Mosseveld, de twee kenden elkaar van hun werk op verschillende locaties. Barry was toe aan een volgende stap: “Ik wilde wel eens aan de andere kant van de tafel zitten, als opdrachtgever.”

Jaren later belde Daan terug, herinnert Barry zich nog: “Of ik nog steeds interesse had. En dat had ik zeker.” Barry kon aan de slag als bouwprojectleider bij Ericsson. Een mooie kans: “Het was een mooie uitdaging om een leidinggevende functie te vervullen in de wereld waarin ik al zo lang werkte.”

Barry Möller

“Of ik nog steeds interesse had. En dat had ik zeker.”

Als snel bleek dat Barry meer in zijn mars had. Hij groeide door naar de rol van clustercoördinator. In het project waarin 3500 locaties werden omgebouwd naar Ericsson apparatuur, was hij verantwoordelijk voor de documentatie volgens de strenge eisen van eindgebruiker. Die rol lag hem goed: “Bij eerdere opdrachtgevers werkte ik in een andere rol aan dezelfde projecten. Ik had toen ook ideeën over hoe zaken beter konden, maar voor verandering was toen geen ruimte.”

In zijn rol als coördinator had Barry meer mogelijkheden: “Er wordt dan toch een meer proactieve houding van je verwacht. Het gevoel dat je als buitenstaander echt iets kan bijdragen aan het succes van de klant gaf ontzettend veel voldoening.”

Vacature Engineer

Daan is blij met de ontwikkeling van Barry: “Als consultant moet je flexibel zijn en goede communicatieve vaardigheden hebben. Barry heeft echt voor die rol gekozen en heeft daar ook de kwaliteiten voor.”

Toen de opdracht bij Ericsson bijna was afgerond, ging Daan op zoek naar een nieuwe klus voor Barry. Hij liet zijn naam vallen bij Tele2: “Ze kenden hem al uit het wereldje, en zeiden dat hij morgen kon beginnen”, herinnert Daan zich, “er was nog niet echt een vacature of vastomlijnde functie, maar er was wel een project waar ze zijn kennis en ervaring goed konden gebruiken.”

“Als zowel Decom als de opdrachtgever er vertrouwen in hebben, dan heb ik dat ook.”

En zo maakte Barry opnieuw een forse promotie, ditmaal werd hij delivery manager. Barry herinnert zich nog dat het vertrouwen vanuit Decom de doorslag gaf om de klus aan te nemen: “Het voelde als een grote stap, dat was in eerste instantie wel spannend. Maar als zowel Decom als de opdrachtgever er vertrouwen in hebben, dan heb ik dat ook.” Die inschatting bleek juist, de functie past Barry goed.

Een mooie carrière voor een ambitieuze medewerker. En als daarvoor bijgeleerd moet worden, kan Decom daarbij helpen, benadrukt Daan: “We bieden iemand als Barry graag mooie cursussen en trainingen aan. Hij is een geweldige ambassadeur voor ons bedrijf, daar investeren we graag in.”

Vers op het blog
Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart