Toen ik bijna een jaar geleden voor het eerst hoorde dat we met Decom bergen gaan beklimmen voor het goede doel, was ik gelijk enthousiast en had ik binnen een mum van tijd de aanmeldformulieren ondertekend.

Nu, 2 weken voor de start van de Decom Challenge, kan ik mezelf wel voor m’n kop slaan. Ik heb de conditie van een hond met overgewicht. Bovendien heb ik al jaren niet meer in een tent geslapen en de spieren die ik nodig heb om bergen te beklimmen moeten volgens mij nog ontwikkeld worden.

De grootste uitdaging zit ‘m natuurlijk in dat je jezelf van je beste kant moet laten zien, omdat mijn baas en teamleider ook mee gaan. En ik zeg het heel eerlijk, ik kan ook best wel eens chagrijnig zijn.. In de bergen, na 20 kilometer lopen en na slecht slapen in een klein tentje.

“Wanneer je het liefst wil opgeven, ben je het dichtst bij je doel!”

Stiekem heb ik natuurlijk ook erg veel zin in deze reis. Ik kan me herinneren dat de meetings met de club mensen die mee gaan erg gezellig waren. Ik wil dit graag van mijn bucketlist af kunnen strepen, maar de meest belangrijke reden is toch wel dat ik mezelf graag eens wilde inzetten voor het goede doel. De Gikeno Foundation kan onze hulp namelijk goed gebruiken.

Toen ik ooit een half jaar in m’n eentje naar Australië ging, kreeg ik ook cold feet vlak voor de reis begon. Of die keer dat ik mezelf had opgegeven voor Idols terwijl ik helemaal niet kan zingen. Met de uitspraak waarmee ik toen mezelf over de streep heb getrokken, ga ik deze uitdaging nu ook weer aan: ‘Wanneer je het liefst wil opgeven, ben je het dichtst bij je doel!’

Lees hier hoe de challenge is verlopen!

Vers op het blog
Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart