“De markt verandert, maar wij blijven onveranderd flexibel”

Decom mag zich ook dit jaar FD Gazelle noemen. De Venraynaren horen voor het derde jaar op rij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De prijs betekent ook dat Decom als ‘titelverdediger’ meedingt naar de Gouden Gazelle, voor het snelst groeiende middelgrote bedrijf van Limburg.

FD Gazelle Recruitment 2015

FD Gazelle Recruitment 2015

Duurzame groei

Voor directeur Daan van Mosseveld went de prijs niet. In tegendeel; de prolongatie maakt hem nog trotser: “Dit toont aan dat onze aanpak duurzaam is. De markt verandert constant, maar we zijn in staat mee te bewegen met die veranderingen. We blijven onveranderd flexibel.”

Vacature Recruiter

De kracht van Decom zit volgens Van Mosseveld in betrokkenheid: “Wij stoppen niet als we een specialist aan een opdrachtgever hebben gekoppeld, dan begint het pas. We doen er alles aan om onze mensen uit te laten blinken op hun positie. Onze specialisten werken niet alleen voor een opdrachtgever, maar zijn ook onderdeel van Team Decom.”

“Dit toont aan dat onze aanpak duurzaam is. De markt verandert constant, maar we zijn in staat mee te bewegen met die veranderingen. We blijven onveranderd flexibel.”

Derde jaar op rij

Bedrijven die de afgelopen jaren een omzetgroei van 20 procent of meer hebben gerealiseerd, mogen zich FD Gazelle noemen en maken kans op de Gouden Gazelle. Er worden per provincie en per categorie Gouden Gazelles uitgereikt.

telecom-recruitment-werving-selectie

In 2013 werd Decom tweede en afgelopen jaar sleepte het bedrijf de Gouden Gazelle in de wacht als het snelst groeiende bedrijf binnen de categorie middel in de provincie Limburg. Op dinsdag 24 november wordt bekend of Decom ook dit jaar weer met goud naar huis gaat. Op 10 december volgt de Grande Finale van de awardshow in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Over Decom
Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde specialisten in Telecom, IT en Energy. Experts werken namens Decom voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website.

Vers op het blog
Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart