Sitemap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam congue, metus in dapibus pulvinar, diam felis viverra massa, eget sollicitudin mauris turpis at turpis. Nam congue, risus vitae scelerisque vestibulum, erat tellus volutpat mi, in auctor mi velit a tellus. Nam at nisl dui.

De grootste uitdaging zit ‘m natuurlijk in dat je jezelf van je beste kant moet laten zien, omdat mijn baas en teamleider ook mee gaan. En ik zeg het heel eerlijk, ik kan ook best wel eens chagrijnig zijn.. In de bergen, na 20 kilometer lopen en na slecht slapen in een klein tentje.

“Wanneer je het liefst wil opgeven, ben je het dichtst bij je doel!”

Stiekem heb ik natuurlijk ook erg veel zin in deze reis. Ik kan me herinneren dat de meetings met de club mensen die mee gaan erg gezellig waren. Ik wil dit graag van mijn bucketlist af kunnen strepen, maar de meest belangrijke reden is toch wel dat ik mezelf graag eens wilde inzetten voor het goede doel. De Gikeno Foundation kan onze hulp namelijk goed gebruiken.

Toen ik ooit een half jaar in m’n eentje naar Australië ging, kreeg ik ook cold feet vlak voor de reis begon. Of die keer dat ik mezelf had opgegeven voor Idols terwijl ik helemaal niet kan zingen. Met de uitspraak waarmee ik toen mezelf over de streep heb getrokken, ga ik deze uitdaging nu ook weer aan: ‘Wanneer je het liefst wil opgeven, ben je het dichtst bij je doel!’

Lees hier hoe de challenge is verlopen!

Advitronics
allinq
Alliander
BAM
Belgacom
Centric
Enexis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergroot kaart